Rennon hihnakävelyn tehokurssi 11.5.-7.6.2020

koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubi* Kurssi alkaa 11.5.2020! * 

Huutaako hartiasi hoosiannaa lenkillä ja sen jälkeen? Vai huudatko sinä kuin hinaaja koiran vetäessä höyryjunan tapaan eteenpäin? Miten sillä koiralla menee siellä hihnan päässä kaukana edellä?

Rennon hihnakävelyn tehokurssin tavoitteena on tehdä hihnakävelyistä rentoja ja mukavia sinulle ja koirallesi. Tällä kurssilla ei vielä harjoitella ohituksia vaan keskitytään löysällä hihnan kulkemiseen ja yhdessä kulkemiseen.

Rennon hihnakävelyn tehokurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan opetetaan koiraa kulkemaan lähelläsi ja opetetaan sinua rentoutumaan ja opettamaan koirasi haluamaan kulkea lähelläsi. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

Tehokurssi sopii sinulle, jos epäilet, ettei motivaatio riitä yksin tehdessä tai kaipaat porukkaa, jolle jakaa onnistumisia. Kurssilla on nimittäin yhteinen facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumisia, lukea muiden haasteista ja saavutuksista ja pyytää myös apua. Voit myös jakaa videota harjoittelusta, jos jokin siinä mietityttää.

Kouluttajana kuljen koko neljän viikon ajan mukana ja autan aina tarvittaessa.

Harjoitella voit silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Ryhmän tuki ja viikottaiset harjoitusohjeet auttavat kuitenkin aloittamisessa, pysymään harjoitusten tahdissa ja pääsemään tavoitteeseen.

Ryhmä aloittaa 11.5.2020. Paikka kannattaa varata ajoissa, koska osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Moduulit