Harjoittelun aloittaminen -webinaari

Harjoittelun aloittaminen

Tuntuuko koiran kouluttaminen salatieteeltä? Onko vaikea päästä alkuun kouluttamisessa? Vai pelottaako, että tulee tehtyä virheitä?

Harjoittelun aloittaminen -webinaarissa käydään läpi perusasiat ilman termejä. Webinaarissa kerrotaan tyypilliset sudenkuopat, joihin kouluttaja voi kompastua, ja vinkit myös harjoittelun jatkamiseen. Tämän luennon jälkeen tiedät, miten pääset alkuun koirasi kouluttamisessa ja miten jatkat niin, että harjoittelu on motivoivaa sekä koiralle että kouluttajalle ja etenee fiksusti kohti tavoitettanne.

Harjoittelun aloittaminen -webinaari pidetään 16.10. klo 19:00-20:30. Luennoitsijana toimii ongelmakoirakouluttaja ja eläinkouluttaja Helmi Pesonen. Webinaari on ilmainen.

Webinaari on nyt avattu katsottavaksi tallenteena. Pääset katsomaan sen hankkimalla pääsyn sivun yläosassa olevan sinisen painikkeen kautta ja menemällä sen jälkeen sivun alaosasta “Täältä webinaariin” -sivulle.

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunti