Koirankarvasta langaksi 23.7.2022

*Kurssilla 10 vapaata paikkaa!*

Tule oppimaan värttinällä kehräyksen perustaidot: karstauksen, kehräyksen ja kertauksen ja hyödynnä samalla oman lemmikkisi karvaa.

Päivä sisältää teorian lisäksi paljon käytännön tekemistä.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa lauantaina 23.7.2022.

Paikat menevät ripeimmille varaajille!

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla harjoitellaan värttinällä kehräyksen perustaitoja. Kurssin jälkeen voit hyödyntää oman lemmikkisi karvaa esimerkiksi neulomiseen, virkkaamiseen tai neulekintaiden tekoon.

Mitä tarvitsen kurssilla?

Mukaan tarvitset noin 30-50 g kissan- tai koirankarvaa. Karvan tulee olla vähintään 3 cm pitkää ja mielellään pohjavillaa. Säilytä karva paperipussissa suojattuna lämmöltä ja tuhoeläimiltä. Ota mukaan oma värttinä ja karstat, jos sinulla on. Kurssipaikalla on tarvittaessa käytettävissä värttinöitä, karstoja ja koirankarvaa sekä lampaan villaa. Värttinän voi lunastaa 15 € hintaan.

Kuka kurssia vetää?

Kurssin vetäjänä toimii upea Shea Beasley, ahvenanmaanlampaita kasvattava käsityöharrastaja. Shealle lampaiden hyvinvointi on sydämenasia. SHEAPS’-lampolan kulmakiviä ovat eläinten eettinen pito ja laadukas ruokinta, mikä näkyy iloisina eläiminä ja laadukkaana villana. Voit lukea lisää osoitteessa https://www.facebook.com/sheaps.fi/

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään sään salliessa ulkona ja sateen sattuessa navetan ylisillä. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssin aikataulu on klo 10-16.

Kurssi sisältää lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!