Ongelmia hihnassa: liiallinen innostus ja turhautuminen (osa1/3)

koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubiInnostuuko koirasi nähdessään ulkona ihmisen, koiran, oravan tai jonkin muun otuksen? Onko ohittaminen lähes mahdotonta, koska koira haluaa tavata kaikki muut tiellä kulkijat? Innostuskin voi muodostua haasteeksi ulkoillessa koiran kanssa.

3.7. kello 19-20.30 pidettävässä Ongelmia hihnassa: liiallinen innostus ja turhautuminen -webinaarissa kerrotaan, miten tämän käytöksen muuttaminen onnistuu ja miten se eroaa esimerkiksi pelkoon liittyvästä käytöksestä.

Webinaari on nyt kuunneltavissa myös nauhoitteena 1.9. asti. Pääset kuuntelemaan sen hankkimalla tämän kurssin ja klikkautumalla oppitunnille sivun alaosasta.

Webinaari on ilmainen. Se on ensimmäinen osa kolmen webinaarin sarjassa, joka käsittelee erilaisia hihnaongelmia.

Muut webinaarit ovat:

Ongelmia hihnassa: pelot ja ahdistus.

Ongelmia hihnassa: reaktiivisuus.

Luennoimassa on ongelmakoirakouluttaja ja eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Webinaariin pystyy osallistumaan sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

Huom: Aloitamme lokakuussa uuden ryhmän Hihnakäytöksen ja ohitusten ryhmäkurssilla. Opetus tapahtuu live-tunneilla netissä web-kameroiden tai esimerkiksi älypuhelimen avulla. Kurssilla hihnakäytöstä harjoitellaan pienryhmässä ongelmakoirakouluttajan ohjauksessa niin, että jokainen saa juuri omaan tilanteeseensa räätälöidyt ohjeet. Ennen pienryhmän aloitusta on jokaisella koirakolla yksityistapaaminen kouluttajan kanssa, ja sekin tapahtuu verkossa. Tapaamisella käydään läpi koiran tausta ja ongelman syyt sekä asetetaan tavoite, jota kohti kurssilla edetään. Tervetuloa mukaan!

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Oppitunti